Ανοικτό το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού

featured image

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού μετά τα όσα έγιναν κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ στο γήπεδο ανάμεσα σε οπαδούς των γηπεδούχων και της αστυνομίας.

Το άρθρο 15, παράγραφος 4β. του Πειθαρχικού Κώδικα, αναφέρει: «εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου, κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, προβλέπεται χρηματική ποινή 50.000 έως 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο έως 4 αγωνιστικές».

Βέβαια, για να υπάρξει ο κίνδυνος αυτός, θα πρέπει όλα όσα έγιναν να έχουν καταγραφεί στις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα, κυρίως του παρατηρητή της Σούπερ Λιγκ και της αστυνομίας.

Αν αυτό συμβεί και ο Ολυμπιακός τελικώς τιμωρηθεί ακόμα και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, τότε θα παίξει την δεύτερη εξ αυτών απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν μπροστά τους δύο εκτός έδρας παιχνίδι στη σειρά με Παναιτωλικό και Αστέρα, στη συνέχεια φιλοξενούν την ΑΕΛ (στο πρώτο κεκλεισμένων θυρών αν τιμωρηθούν), πηγαίνουν στο Βόλο και στη αμέσως μετά αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη, που θα είναι το δεύτερο κεκλεισμένων των θυρών εφόσον έχουν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.