Μέγκι Ντρίο: Ο σύντροφός μου μού είπε «είσαι λίγη για μένα και Αλβανίδα, πήγαινε πίσω»

featured image

Για το bullying που έχει δεχτεί λόγω της καταγωγής της από την Αλβανία μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη η Μέγκι Ντρίο.

Το μοντέλο που συμμετείχε στο περσινό GNTM αναφέρθηκε στον χωρισμό της, που όπως είπε, την έφτασε στα όρια της νευρικής ανορεξίας. Η Μέγκι Ντρίο άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις κουβέντες που της είπε ο πρώην σύντροφός της και δεν θα τις ξεχάσει, όπως ανέφερε, ποτέ στη ζωή της.

«Έχω χωρίσει εδώ και 2,5 χρόνια. Έφτασα στα όρια της νευρικής ανορεξίας. Όταν τον γνώρισα ήταν ο πιο απλός άνθρωπος της γης. Είχε στοιχεία στον χαρακτήρα του που τα είχα λατρέψει. Είχα πάει για δουλειά και με κεράτωσε, δεν το συγχωρώ, είμαι κάθετη σε αυτό. Με τον πρώην σύντροφό μου, στην τελευταία μας κουβέντα μου είπε δύο λόγια που δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μου είπε "είσαι λίγη για μένα και είσαι και Αλβανίδα, οπότε παλιό Αλβανίδα πήγαινε πίσω στη χώρα σου". Αυτό με οδήγησε στο να καταρρεύσω ψυχολογικά» είπε μεταξύ άλλων.

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε και για τα δύσκολα μαθητικά χρόνια όπου δεχόταν εκφοβισμό.

«Έζησα το bullying σε μεγάλο βαθμό, στην τρίτη λυκείου σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο. Με έδειχναν, είχα μείνει μόνη μου, δεν με έκαναν παρέα επειδή ήμουν από τη Αλβανία. Ένιωθα πολύ δυστυχισμένη. Έλεγα στη μητέρα μου μήπως δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε από την Αλβανία. Αλλά ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

«Ολοκλήρωσα το σχολείο μέσω ίντερνετ γιατί δεν ήθελα να βλέπω τους συμμαθητές μου. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που περνούσα. Τα κοριτσάκια στο σχολείο, στο διάλειμμα, θέλουν να είναι με τα κοριτσάκια κι εγώ ήμουν συνήθως μόνη μου, πάντα», πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Μέγκι Ντρίο.

Τις ίδιες καταστάσεις βίωσε και στο ριάλιτι μόδας.

«Και συμπαίκτριές μου μου έκαναν bullying. Στο GNTM υπήρξαν κοπέλες που έλεγαν για μένα "τι κάνει η Αλβανίδα εδώ;"».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.