Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το καλοκαίρι ίσως διαβάσω τι έλεγαν στην Ελλάδα

featured image

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο χαμηλών τόνων είναι, τονίζοντας πως δεν τού αρέσει ο «τίτλος» του σελέμπριτι και εμφανίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο του να φέρει ένα πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Νιού Γιορκ Νικς με 132-88, κάνοντας τη 12η σερί νίκη τους στην τρέχουσα σεζόν στο NBA. Ο «Greek Freak», που έκανε double double (29 πόντους, 15 ριμπάουντ), είπε μετά το τέλος του ματς:

«Όλα είναι πολύ ωραία, όταν νικάς. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή. Ο τρόπος που μας διαχειρίζεται ο κόουτς, είναι πολύ καλός εδώ και ενάμισι χρόνο και περνάω καλά, όπως και οι συμπαίκτες μου. Όταν έρχομαι στο γήπεδο, δεν σκέφτομαι πόσες νίκες έχουμε, αλλά πώς θα κάνω τη δουλειά μου καλύτερα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, το πώς θα παίξουμε καλά, για να νικήσουμε.

Ξέρω πως έχουμε παίξει καλά για 12 παιχνίδια και το διασκεδάζουμε, αλλά αυτό είναι στο παρελθόν. Πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε ό,τι κάνουμε τώρα, να το "μεταφέρουμε" στο τέλος της σεζόν.

Όλοι είμαστε εδώ κάθε ημέρα και είμαστε... πεινασμένοι. Κανείς δεν χαλαρώνει, κάνει τη δουλειά του και χαμογελάει. Είναι ωραία. Συνήθως οι ομάδες κάπου χαλαρώνουν, εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Αυτό είναι το καλό με εμάς».

Για την εμφάνιση του αδερφού του, Θανάση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε με ένα πλατύ χαμόγελο: «Ήταν πολύ ωραία που είδα τον Θανάση να το διασκεδάζει στο παρκέ, κόντρα στην ομάδα που τον έκανε draft», ενώ ερωτηθείς για το πόσο χρονών ήταν, όταν έγινε καλύτερος από εκείνον, απάντησε: «Ποτέ δεν έγινα καλύτερος από εκείνον».

Ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε και για το αν τα κατορθώματά του γίνονται πρώτο θέμα και αν πρωταγωνιστεί στις ειδήσεις στην Ελλάδα και ο ίδιος αποκρίθηκε: «Δεν ξέρω. Δεν διαβάζω τα ελληνικά media. Δεν το έχω προσέξει, αλλά από ό,τι μου λένε φίλοι μου, που ζουν στην Ελλάδα, είμαι στις ειδήσεις όλη την ώρα. Προσπαθώ γενικά να μην βλέπω τι γράφεται και να συγκεντρώνομαι στη σεζόν. Το καλοκαίρι που θα χαλαρώνω, ίσως διαβάσω τι έγραφαν για μένα όλο το χρόνο».

Όσο για τον «τίτλο» του σελέμπριτι που έχει στη χώρα μας, τόνισε: «Το έχω συνηθίσει. Δεν είναι κάτι που ήθελα. Είναι απλά εκεί. Δεν με ενθουσιάζει, απλά μου αρέσει να παίζω μπάσκετ. Ξέρω πως υπάρχουν πολλά πράγματα που πάνε μαζί με αυτό, με το να είσαι σελέμπριτι, να είσαι πρώτη είδηση και όλα αυτά, αλλά δεν με ενθουσιάζει. Έχω απορρίψει ταινίες, διαφημίσεις και συνεργασίες, επειδή δεν με απασχολεί αυτό. Θέλω μόνο να νικάω, να βοηθήσω το Μιλγουόκι να φέρει ένα πρωτάθλημα στην πόλη. Αυτός είναι ο μόνος στόχος μου. Δεν με νοιάζουν τα media, η προσοχή, όλα αυτά. Είμαι χαμηλών τόνων. Είναι ωραίο όλο αυτό, αλλά δεν με συγκινεί».

"At the end of the day, we"re trying to translate what we"re doing right now to the end of the year." pic.twitter.com/DkzKur8kHC

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 3, 2019

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.