Κοτσόλης: Μας στερούσαν το πρωτάθλημα, αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού πηγαίναμε στην Εθνική

featured image

Ο Στέφανος Κοτσόλης, μετά την απόφαση των Πρίντεζη, Παπανικολάου και Κόνιαρη να πουν «όχι» στην Εθνική ομάδα μπάσκετ λόγω του Ρικ Πιτίνο, έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στο instagram.

Μάλιστα, ο πρώην διεθνής γκολκίπερ τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό τιμούσαν το εθνόσημο, ακόμη και όταν στο πρωτάθλημα αδικούνταν.

Χαρακτηριστικά ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έγραψε: «Αυτοί στο ΣΕΦ τελικά έχουν πολύ πλάκα... Εγώ λέω αφού είναι στην Εθνική ο Πιτίνο να μην κατέβουν την άλλη εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι θεωρούμαι από τους αθλητές που εκφράζουν άποψη με βάση τον σύλλογο που αγαπούν.

Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι κάποιες χρονιές που θα έπρεπε η ομάδα μου να έχει πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, μας το στερούσαν με το "έτσι θέλω" κάνοντας επίδειξη δύναμης. Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όχι μόνο πήγαιναν στην Εθνική αλλά έδιναν και τον καλύτερό τους εαυτό και τιμούσαν το εθνόσημο. Αυτά...».

 

Στη συνέχεια με νέο μήνυμα, πρόσθεσε: Για κάποιους που διαφωνούν... σέβομαι την άποψή τους αλλά αν ήταν προπονητής στην Εθνική ποδοσφαίρου ο Βαλβέρδε ή ο Σάντος (κύριοι με όλη τη σημασία της λέξης) και με καλούσαν εγώ θα πήγαινα...».

 

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.