ΑΕΚ: Αυξάνονται οι ελπίδες για Μιλόγεβιτς λόγω... Ερυθρού Αστέρα

featured image

Ανοικτό συνεχίζει να είναι το ζήτημα της απόκτησης προπονητή από την ΑΕΚ, που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» θα πάνε στην Κρήτη, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με τον Καβαλιώτη τεχνικό στον πάγκο τους.

Την ίδια ώρα, ο Ίλια Ίβιτς έχει ανεβάσει ρυθμούς στο να τελειώσει αυτή η εκκρεμότητα το συντομότερο δυνατό, ωστόσο θέλει να αποφύγει κάποιο λάθος, όπως αυτά που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα στον σύλλογο.

Η επιλογή του κατάλληλου τεχνικού απαιτεί προσοχή, αλλά και χρόνο. Ο οποίος αυτήν τη στιγμή μπορεί να πιέζει την Ένωση, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο να συμβεί κάτι πρόχειρα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη τόσο μετά το χαμένο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό όσο και έπειτα την ισοπαλία με τον Άρη.

Μια περίπτωση όπως του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αξίζει την αναμονή και για τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, αλλά και για τη διοίκηση. Το κλίμα για τον Σέρβο προπονητή είναι βαρύ πλέον στις τάξεις του Ερυθρού Αστέρα και από τα ΜΜΕ της πατρίδας του λέγεται πως το μέλλον του θα κριθεί μέσα στα επόμενα ματς και ιδίως σε αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 11 Δεκεμβρίου.

Σε περίπτωση ήττας δύσκολα θα παραμείνει στη θέση του και ήδη υπάρχουν πολλά σενάρια για τον αντικαταστάτη του στο Βελιγράδι, ενώ παράλληλα έχει κυκλοφορήσει και εκεί πως ο «δικέφαλος» τον θέλει διακαώς. Βεβαίως, η περίπτωσή του είναι δύσκολη, καθώς δεδομένο μοιάζει και το ενδιαφέρον από άλλες αγορές... εξωτικές, που έχουν τη δυνατότητα να του προσφέρουν πολλά περισσότερα χρήματα σε σχέση με οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Ωστόσο, οι εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τον Ίβιτς, ίσως να αποδειχθούν καθοριστικές.

Η λύση του Μάρκο Νίκολιτς είναι πάντα στα υπόψη, ωστόσο ο πήχης έχει μπει αρκετά πιο ψηλά. Αντίθετα, ο Βέλικο Παούνοβιτς που δεν έχει εργαστεί σε ευρωπαϊκό κλαμπ παρά μόνο στο MLS, δεν φαίνεται να απασχολεί σοβαρά τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.