Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Θυμάμαι ένα γύρισμα με τον Απόστολο στους «Ψίθυρους καρδιάς»…»

featured image

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ήταν καλεσμένη σήμερα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει η σειρά «Ψίθυροι καρδιάς», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πώς ήταν κάτι τρομακτικό για την ίδια.

«Η Ερατώ είχε γίνει λαμπάδα για την Ανάσταση. Ήμουν μικρή τότε και όλο αυτό ήταν πολύ για μένα. Κάναμε γυρίσματα πολύ καιρό πριν μέχρι να το δει ο κόσμος και να γίνει επιτυχία. Υπήρχε πριν μια κατάσταση διαφορετική. Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό το τι θα συμβεί μετά. Όταν βγήκε ήταν πάρα πολύ τρομακτικό στην αρχή, δεν ήταν ευχάριστο.

Θα ήθελα να μπορούσα να το είχε βιώσει πιο καλά, πιο ελεύθερα, πιο χαρούμενα, αλλά εντάξει, το βίωσα έτσι. Με τρόμαξε αυτή η μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Δεν μου αρέσει εκτός δουλειάς να συγκεντρώνω τον ενδιαφέρον πάνω μου. Και αυτό ήρθε πολύ ξαφνικά και απότομα και με τρόμαξε πολύ. Υπήρχε περίοδος που δεν μπορούσαμε να βγούμε στο δρόμο έτσι απλά. Κράτησε λίγο αυτό. Υπήρχε ένα εξάμηνο…

Θυμάμαι ένα γύρισμα που κάναμε με τον Αποστόλη και τελειώνοντας δεν μπορούσαμε να βγούμε στο δρόμο, ήταν ο κόσμος έξω… Με τον Αποστόλη θυμάμαι μόνο να γελάμε, να κάνουμε πλάκα. Με βοήθησε πάρα πολύ on camera ο Απόστολος με την εμπειρία του και μετά θυμάμαι να γελάμε, με διάφορα πράγματα τότε.

Δεν τη χάρηκα την επιτυχία. Αυτή η επιτυχία δεν έρχεται κάθε μέρα, δεν είναι κάτι που θα το ξαναζήσεις. Θα μπορούσα να την έχω βιώσει καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.