«Πήγα με τα παιδιά μου στο νεκροταφείο. Τους είχα πάρει και γαριδάκια και τρώγανε»

featured image

Το όνομά του το τελευταίο διάστημα, ακούστηκε έντονα καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο συζητήσεων μετά το εξώδικο που έστειλε στον πρώην συνεργάτη του Αλέξανδρο Ρήγα αναφορικά με τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Room Service Πλιζ».

Ο Δημήτρης Αποστόλου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Ant1 «Το Πρωινό» αναφέρθηκε στο διαζύγιο του, στα παιδιά του, στο εξώδικο αλλά και στο ενδεχόμενο ενός remake της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;».

«Το διαζύγιο έχει κατατεθεί. Φαντάζομαι στους πρώτους μήνες του 2020 θα βγει. Τυπικό είναι, το θέμα είναι να έχεις πάρει διαζύγιο μέσα σου. Τα παιδιά μου ζουν στην Βέροια με τη μητέρα τους. Είναι ένα “σαράκι” που έχει αφήσει πληγές και έχει αφήσει ψυχοσωματικά» ανέφερε και πρόσθεσε: «Στα παιδιά πρέπει να κάνεις σχολεία. Πήγα με τα παιδιά μου στο Α’ Νεκροταφείο. Η ζωή και ο θάνατος είναι το μεγαλύτερο σχολείο. Περάσαμε τέλεια! Τους είχα πάρει και γαριδάκια και τρώγανε μέσα στους τάφους».

Μιλώντας για το εξώδικο που έστειλε στον Αλέξανδρο Ρήγα, τόνισε: «Με τον Αλέξανδρο Ρήγα το διαλύσαμε το 2015 το μαγαζί, χωρίς να τσακωθούμε. Τώρα πια που έφυγαν πολλές παρεξηγήσεις πολλοί θυμοί… Εγώ με τον Αλέξανδρο έχω ένα πρόβλημα, μου έχει κάνει πολλά χαζά, αλλά δεν μπορώ να του θυμώσω γιατί τον αγαπάω πολύ και νιώθω ότι μου πρόσφερε ένα δρόμο κάπου που εγώ τον είχα τόσο θαμμένο και απωθημένο μέσα μου και εκείνος το τράβηξε πάνω» και πρόσθεσε: «Έστειλα εξώδικο γιατί είδα το Κόκκινο Δωμάτιο να ετοιμάζεται με άλλο όνομα. Ουσιαστικά στον ΣΚΑΪ πήγαινε και στον Αλέξανδρο ενημερωτικά, για να μας πουν τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα και αν έχει την παραμικρή ομοιότητα εγείρονται δικαιώματα. Θα μπορούσε να με πάρει νωρίτερα ο Αλέξανδρος Ρήγας να μου πει τι ακριβώς ετοίμαζε. Οι σχέσεις πρέπει να ορίζονται».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να κάνει ένα remake της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;», ο Δημήτρης Αποστόλου είπε: «Αν ξανακάναμε το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, θα σερνόμασταν κι εμείς και τα κορίτσια. Θα ήταν ΚΑΠΗ. Γεράσαμε ρε παιδί μου. Να βλέπεις αυτά τα τέσσερα κορίτσια που λατρέψαμε όλοι, να παλεύουν να θυμούνται στη βαθιά τους ωριμότητα για να μην πω τίποτα χειρότερο, ότι κάποιος τους βίασε… είναι αστείο!».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.