Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κόνιαρης εκτός Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ λόγω Πιτίνο

featured image

Με επιστολή τους στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης έθεσαν εαυτόν εκτός Εθνικής Ομάδας, καθώς θεωρούν πως εξαπατήθηκαν από τις αρχικές διαβεβαιώσεις του Ρικ Πιτίνο.

Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού έστειλαν την Πέμπτη (28/11) επιστολή με παραλήπτη τον πρόεδρο της ΕΟΚ, αναφέροντας πως η συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα είναι «απαγορευτική», από την στιγμή που ο Ρικ Πιτίνο είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, οι διεθνείς ανέφεραν, μεταξύ άλλων, πως σε συνάντηση που είχαν με τον Αμερικανό προπονητή, τους διαβεβαίωσε πως δεν θα εργαστεί στο «τριφύλλι», αλλά μετά από όσα έγιναν, θεωρούν ότι τους εξαπάτησε. Οι τρεις «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΕΟΚ να βρει λύση σε αυτή την κατάσταση, καθώς βρίσκονται στην μέση μιας διαμάχης, ειδάλλως δεν θα φορέσουν το εθνόσημο.

Επίσης, τόνισαν πως δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα κι έχουν «ματώσει» για την Εθνική Ομάδα, ωστόσο, δεν μπορούν να διαχειριστούν την χρόνια «τοξικότητα» που επικρατεί μεταξύ των «αιωνίων» και ζητούν από τον Βασιλακόπουλο να αναλάβει δράση.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, κρίνουν την συμμετοχή τους «απαγορευτική» στην «επίσημη αγαπημένη».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.