Εσωκομματικά πυρά στον Πολάκη για την ανάρτηση για τον διορισμό Αγαπηδάκη, τι απαντά ο βουλευτής

featured image

Μία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη κατά της νέας συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη είχε προκαλέσει σκληρή κόντρα μεταξύ Νέας δημοκρατίας και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Λίγες ώρες μετά ωστόσο ο Παύλος Πολάκης δέχτηκε πυρά και εσωκομματικά για την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σχολίασε μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι αποδεκτές οι δηλώσεις Πολάκη» και ότι «δεν έχουμε κανέναν λόγο να “δανειζόμαστε” από τον πολιτικό και ιδεολογικό μας αντίπαλο, λέξεις, φράσεις, σκέψεις, που διαιωνίζουν τα στερεότυπα».

«Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να «δανειζόμαστε» από τον πολιτικό και ιδεολογικό μας αντίπαλο, λέξεις, φράσεις, σκέψεις, που διαιωνίζουν τα στερεότυπα και προσβάλουν βαθύτατα όχι μόνο τους ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα, αλλά και όλους και όλες εμάς που παλεύουμε για την κατάργησή τους.

Υπό αυτή την έννοια θεωρούμε μη αποδεκτές τις δηλώσεις του Π. Πολάκη, ο οποίος απάντησε, πράγματι, σε χυδαιότητες με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας αριστεράς. Άλλωστε, η ζωή, η αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των αναπήρων, θεωρούνται από το κόμμα και τη Νεολαία μας αδιαπραγμάτευτα», ανέφερε ολόκληρη η ανακοίνωση.

Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του Τομέα Δικαιωμάτων και μέσω Facebook έγραψε:

«Πως μούρθε αυτο το τραγούδι στο μυαλό, δεν μπορώ να καταλάβω. "Στου Παπα-ΛΑΜΠΡΟΥ την αυλή". Ίσως γιατί εκπέμπει "αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες" μιας βουκολικης ζωής που τα βασικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ειναι η καθάρια φύση, η λεβεντιά και η ελευθερία. κι όποιος καταλάβει κατάλαβε».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.