Ένταση στον «αέρα» μετά την αποχώρηση της Γαλανοπούλου από θεατρική παράσταση

featured image

Η πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση «Happy Birthday Ελλάς» έκανε την επίσημη πρεμιέρα της χωρίς όμως την Άβα Γαλανοπούλου. Η ηθοποιός αποχώρησε και με απόφαση των υπευθύνων, το πρόσωπο της καλύφθηκε με μάσκα στις αφίσες.

Το πρωί της Παρασκευής, η Άβα Γαλανοπούλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό» έδωσε την δική της εκδοχή για την αποχώρηση της από την παράσταση.

«Ουδέποτε έχω φύγει από καμία δουλειά ως τώρα. Η τελευταία μέρα που έπαιξα στο θέατρο ήταν η Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Εγώ είχα προτείνει να παίξω έως την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Κάποιοι, όμως, αποφάσισαν να τελειώσω την Παρασκευή. Ήθελα να αποχωρήσω γιατί ζητούσα τα δεδουλευμένα μου. Διέθεσα τον εαυτό μου χωρίς αμοιβή για δύο μήνες που κάναμε πρόβες. Περίπου 7 με 8 μέρες πριν ζητούσα τα δεδουλευμένα μου. Μέχρι και τα παπούτσια για το θέατρο τα πλήρωσα εγώ. Όμως, ζητούσα τα δεδουλευμένα μου. Απλά είπα ότι ακόμα και αυτά που θα πάρω, θα τα πληρώσω για τη δουλειά, ουδέποτε πήγα τιμολόγια για κομμωτήρια.

Όταν κάποιος ηθοποιός σταματά από μία παράσταση, αφαιρούνται οι φωτογραφίες του έτσι κι αλλιώς. Δεν είναι απαίτηση του ηθοποιού, έτσι πρέπει να γίνει. Το κοινό πρέπει να ξέρει ποιοι ηθοποιοί παίζουν. Λυπάμαι πάρα πολύ και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με όλο αυτό γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ» ανέφερε μεταξύ άλλων η Άβα Γαλανοπούλου.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, όσο η Άβα Γαλανόπουλου μιλούσε, επικοινώνησε με την εκπομπή και θέλησε να παρέμβει.

«Δεν θέλω να γίνει κίτρινο» τόνισε η ηθοποιός και αφού καλημέρισε τον καλό της φίλο και πρώην συνεργάτη του έδωσε τον λόγο χωρίς όμως να μπουν σε διάλογο.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βγήκε στον «αέρα» και ανέφερε τα εξής: «Δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου αυτό, αλλά επειδή είμαστε εν μέσω σεζόν και θέλω να υπερασπιστώ αυτό που συμβαίνει στο θέατρο για τους εργαζόμενους, ακούστε με. Με την Άβα είμαστε φίλοι χρόνια και σε ένα μικρό βαθμό μπορεί να συνέβαλα για να υπάρξει στο θέατρο, αυτό που συμβαίνει τώρα όμως είναι τελείως παράλογο. Το δίκαιο είναι οι πρόβες να πληρώνονται, αλλά αυτό έχει σταματήσει να συμβαίνει εδώ και καιρό, δεν πληρώνεται κανείς για τις πρόβες. Η Άβα όντως έφυγε στις 22 του μηνός και η εξόφληση θα γινόταν στο τέλος του μήνα. Δεν υπήρχε θέμα δεδουλευμένων ή μη. Πληρωθήκαμε όλοι στο τέλος του μηνός. Παρακάλεσα την Άβα κατ’ επανάληψη να μείνει, έχω τις ηχογραφήσεις στο Viber. Λυπάμαι που το λέω, η Άβα Γαλανοπούλου δεν πειθόταν με τίποτα. Της είπα να καθίσει τουλάχιστον μέχρι την επίσημη πρεμιέρα, για να μην αναστατωθεί ο θίασος… και να μπορέσει να αντικατασταθεί. Δεν προλαβαίναμε να γίνουν καινούριες αφίσες κι εγώ επινόησα να βάλουμε αυτή τη μάσκα. Αυτοί που αντιλαμβάνονται μπορούν να καταλάβουν την αλήθεια. Υπερασπίζομαι τη δουλειά μου, γι΄αυτό βγήκα, για κανέναν άλλο λόγο» κατέληξε.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.