Ιωάννα Λίλη: Στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια

featured image

Στο νοσοκομείο βρέθηκε σήμερα η γνωστή παρουσιάστρια, Ιωάννα Λίλη, η οποία έκανε γνωστό το γεγονός μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε και η ίδια η παρουσιάστρια, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλά έπρεπε να προχωρήσει σε μία επέμβαση την οποία είχε αναβάλλει.

«Φίλοι μου Καλημέρα-Τίποτα ανησυχητικό χάρη στους Εξαιρετικούς γιατρούς Δημητρακά Κωνσταντίνο και Παπαιωάννου Πρόδρομο και το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό-νοσηλευτές,για μια επέμβαση που έπρεπε να γίνει και την ανέβαλλα συνεχώς!! Σας Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της ανεβάζοντας μάλιστα και τη σχετική φωτογραφία στο instagram.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Φίλοι μου Καλημέρα-Τίποτα ανησυχητικό χάρη στους Εξαιρετικούς γιατρούς Δημητρακά Κωνσταντίνο και Παπαιωάννου Πρόδρομο (@drkdim & @dr.pro.papa ) και το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό-νοσηλευτές,για μια επέμβαση που έπρεπε να γίνει και την ανέβαλλα συνεχώς!! Σας Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!! #hellofriends #wishu #greatthursday #withamazing #doctors @drkdim @dr.pro.papa #nothing #worrying #everythingitsok #thankstothese #twodoctors @diavalkaniko_ae #timetorestnow #manykisses ????????????????????????????for the Doctors ????????????for me now ❤️❤️❤️❤️????????????????????????????????????????????????????????????for my family and of course for -you-with all my love!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις 20 Νοέ, 2019 στις 10:56 μμ PST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.