Η Κατερίνα Καραβάτου απαντά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

featured image

Την Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε η Άση Μπήλιου στο Stars System. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που βρισκόταν στο «Μες στην καλά χαρά» στον Alpha, ενώ τόνισε πως με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα μιλήσουν να συναντηθούν, αλλά δεν έχουν κάτι περισσότερο.

«Όταν επέστρεψα στον Alpha και στο “Μες την καλή χαρά” παρέμεινα… περίπου μες στην καλή χαρά. Το σημαντικό ήταν ότι επανήλθα και μάλιστα σε αυτό το κανάλι, στον Alpha. Φυσικά ήταν μια δικαίωση η επιστροφή μου, αλλά δεν ήταν μια εύκολη χρονιά.

Ήταν μια χρονιά που νομίζω ότι εκμεταλλεύτηκα όλα τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου, έκανα υπομονή, ήμουν κι επίμονη σε μια πολύ αξιοπρεπή και σταθερή στάση. Όλο αυτό το πράγμα το εκμεταλλεύτηκα για να γίνει ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει για μένα. Πάντα με σεβασμό για τους ανθρώπους που με επέλεξαν, για τους ανθρώπους που μου ξαναέδωσαν μια ευκαιρία, έχοντας στο μυαλό μου να είμαι πάντα ευγνώμων.

Μπορεί με τον Παύλο Σταματόπουλο να μην μιλάω, αλλά όποτε βρεθούμε θα μιλήσουμε. Με τον Ευθύμη Ζησάκη επίσης το ίδιο. Και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αν τύχει να τη δω μιλάμε κανονικά, αλλά όχι κάτι περισσότερο από αυτό», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.