Γεωργιάδης: Τα κλειστά κέντρα μεταναστών είναι για το καλό

featured image

Για το σχέδιο της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό – προσφυγικό τοποθετήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώντας ότι «τα κλειστά κέντρα είναι για το καλό».

«Θέλω να πω στους κατοίκους της Σάμου: Τι είναι καλύτερο; Να έχουν ένα ανοιχτό κέντρο στο οποίο μπαινοβγαίνουν ή ένα κλειστό κέντρο, φυλασσόμενο, στο οποίο θα ξέρουμε ποιος είναι ποιος ανά πάσα στιγμή», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η ΝΔ υλοποιεί με αυτό τον τρόπο μια βασική προεκλογική της δέσμευση στο προσφυγικό. Είπε επίσης πως πρόκειται για ένα συγκροτημένο σχέδιο που «χρειάζεται κάποιο χρόνο να αποδώσει και θα αποδώσει».

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι εργαλειοποιεί  το μεταναστευτικό για πολιτικούς λόγους, ενώ προανήγγειλε μαζικές επελάσεις από το 2020.

«Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες και τους μετανάστες για να κάνει πολιτική. Το ξέραμε. Αυτός είναι ο Ερντογάν. Αυτόν έχουμε δίπλα μας. Το θέμα είναι εμείς πως θα χειριστούμε το ζήτημα. Με την αλλαγή του νόμου και του κλειστού τύπου κέντρα θα αρχίσουν οι μαζικές απελάσεις από τις αρχές του επόμενου χρόνου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.