Έντονες αντιδράσεις στη showbiz για τις δηλώσεις Πάνου Καλλίδη περί ομοφυλοφιλίας

featured image

Ο κακός χαμός έχει γίνει με τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη για την ομοφυλοφιλία. Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού εξέφρασε την άποψή του για την ομοφυλοφιλία, με τα σχόλια του να προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα social media, αλλά και στην ελληνική showbiz καθώς αρκετοί «επώνυμοι» έσπευσαν να του απαντήσουν.

Συγκεκριμένα, ο Καλλίδης, στην ερώτηση «Την ομοφυλοφιλία την έχεις σκεφτεί;», απάντησε: «Μακριά από μας... Την έχω σκεφτεί, ναι». Για να συνεχίσει: «Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου». Τόνισε, δε, πως είναι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλοφίλων. «Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…».

Επίσης, παραδέχτηκε πως μεγαλώνει διαφορετικά το γιο του, απ’ ο, τι τις κόρες του. «Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βιντεοκλίπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι και ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: “Τι κάνουν αυτοί οι δυο εκεί, μπαμπά;”. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή προκάλεσαν αίσθηση και οι απαντήσεις μέσα από τα social media δεν άργησαν να έρθουν.

Ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram: «Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω.. Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, επίσης μέσω Instagram,  σχολίασε: «Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα».

Η Αθηνά Οικονομάκου σχολίασε: «Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Κουπεπέ».

Αλλά και η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε, γράφοντας στο Instagram: «Σίγουρα δεν είμαι ειδική αλλά είμαι άνθρωπος και έχω υπάρξει “παιδί κάποιου”. Βασιζόμενη σ αυτό θα πω στους γονείς να δώσουν στα παιδιά τους ΑΓΑΠΗ και μόνο έτσι θα γίνουν καλοί, δημιουργικοί και δυνατοί άνθρωποι. Να είναι στηρίγματα για εκείνα και να τους οδηγούν προς το φως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.