Το άγνωστο δράμα της Αθηνάς Ωνάση που οδήγησε στο διαζύγιο με τον Αλβάρο

featured image

Αν κι έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια από τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ο γάμος τους που έληξε άδοξα μέχρι και σήμερα προκαλεί το ενδιαφέρον μερίδας του Τύπου. Άλλωστε, ο τρόπος που χώρισαν και όσα ακολούθησαν μέχρι να εκδοθεί οριστικά το διαζύγιό τους, αποτέλεσαν καλούς λόγους για να μονοπωλήσει η ιστορία τους τον Τύπο με αμέτρητα δημοσιεύματα.

Τώρα, λοιπόν, κι ενώ η Αθηνά ζει σχεδόν απομονωμένη σε μία κωμόπολη της νότιας Ολλανδίας και ο Αλβάρο έχει παντρευτεί ξανά, έρχεται ένα πορτογαλικό περιοδικό και φέρνει -όπως ισχυρίζεται- στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από το γάμο του πρώην ζευγαριού. Αλλά κι ένα «δράμα» που φέρεται να έζησε η Αθηνά και ήταν η αρχή του τέλους της σχέσης τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό η Αθηνά Ωνάση έμεινε έγκυος και έχασε το παιδί. Έκτοτε, έπεσε σε κατάθλιψη, απομακρύνοντας τον Αλβάρο ο οποίος την ίδια περίοδο πύκνωσε τα ταξίδια του στο εξωτερικό, αλλά και τις αναζητήσεις συντροφιάς σε άλλες γυναίκες.

Βέβαια, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, στις αρχές της σχέσης τους, ο Βραζιλιάνος ήταν πιστός στην Αθηνά, καθώς είχε εκτιμήσει πόσο τον στήριξε στο μεγάλωμα της κόρης του, την οποία αντιμετώπισε σαν δικό της παιδί. Όλα, όμως, άλλαξαν μετά από δύο χρόνια γάμου, όταν η «χρυσή» κληρονόμος φέρεται να είχε μία αποβολή.

Το γεγονός την άγχωσε και την στρέσαρε και μάλιστα καθυστέρησε να αποκαλύψει το ευχάριστο νέο στον Αλβάρο. «Η Αθηνά άργησε να αποκαλύψει στον Αλβάρο την εγκυμοσύνη της, γιατί φοβόταν», αποκαλύπτει πηγή που βρισκόταν κοντά στο ζευγάρι. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη τελείωσε απότομα.

Αν και ο πρώην σύζυγός της -πάντα σύμφωνα με το περιοδικό- στάθηκε στο πλευρό της μετά την αποβολή, εκείνη βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Μετά από μια περίοδο ανάρρωσης και ενώ η Αθηνά είχε αφοσιωθεί στα άλογά της, όταν ο Αλβάρο επανήλθε στο θέμα, η χρυσή κληρονόμος του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων. Και εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της σχέσης της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Τα ταξίδια του γίνονταν όλο και πιο συχνά και σε αυτά έβρισκε παρηγοριά και ευχαρίστηση στην παρέα άλλων γυναικών. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά τότε πάλευε με την κατάθλιψη, την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει με ιππασία, συνεδρίες ψυχοθεραπείες αλλά και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Όταν τελικά ένιωσε καλύτερα και προσπάθησε να διεκδικήσει και πάλι το σύζυγό της, ήταν πλέον πολύ αργά. Ο Αλβάρο είχε χάσει κάθε ενδιαφέρον για εκείνη και για την κοινή τους ζωή και την έβλεπε απλά το πορτοφόλι. Έτσι, μετά την αποκάλυψη της απιστίας μπήκε μπροστά το διαζύγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.