Η απάντηση του Μέσι στην πρόσκληση για φαγητό του Ρονάλντο

featured image

Μπορεί μεγάλο μέρος του κόσμου να θεωρεί ότι βρίσκονται... στα μαχαίρια, αλλά ο Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι και τόσο εχθροί όσο θα ήθελαν να τους παρουσιάσουν κάποιοι. Για την ακρίβεια, δεν έχουν πολλά που να τους ενώνουν, αλλά ούτε και πολλά παραπάνω να τους χωρίζουν, με την κόντρα τους να συντηρείται κυρίως, ώστε να υπάρχει μια ιστορία ίντριγκας που εξιτάρει τους φιλάθλους.

Χαρακτηριστικά ήταν τα στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κλήρωσης των ομίλων του Champions League, όπου μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των κορυφαίων παικτών της προηγούμενης σεζόν. Οι δύο αστέρες κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο, αντάλλαξαν πολλές κουβέντες σε φιλικό κλίμα, ενώ ο Πορτογάλος κάλεσε να δειπνήσει με τον Αργεντινό.

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες ο Μέσι κλήθηκε εκ νέου να απαντήσει στο ίδιο ερώτημα και πότε εκτιμά να γίνεται πραγματικότητα η συγκεκριμένη συνάντηση με τον Κριστιάνο, για να πει: «Δεν είμαστε φίλοι, διότι δεν παίξαμε ποτέ στην ίδια ομάδα, δεν έχουμε μοιραστεί τα αποδυτήρια, αλλά όταν συναντιόμαστε και μιλάμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά μας. Την τελευταία φορά, μάλιστα, μιλήσαμε πολύ περισσότερο και περάσαμε πιο πολύ χρόνο μαζί. Δεν ξέρω αν θα βγούμε να φάμε μαζί, διότι και οι δυο έχουμε πολλές υποχρεώσεις, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποδεχθώ την πρόσκλησή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.