Σοκάρει η Ντέμι Μουρ: Ο βιασμός στα 15 της και ο εθισμός στο αλκοόλ μετά από αποβολή

featured image

Στα 56 της χρόνια η Ντέμι Μουρ αποφάσισε να εκδώσει ένα βιβλίο για τη ζωή της. Ένα βιβλίο γεμάτο αποκαλύψεις για τη ζωή τους, που αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση. Ήδη η πρώτη γεύση που πήρε ο κόσμος από μία προδημοσίευση στους New York Times έχει προκαλέσει εντύπωση κι αίσθηση.

Γιατί στο «Inside Out» - όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου – η Μουρ προχωράει σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις, όπως ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 15 της, πως είχε μία αποβολή όταν ήταν παντρεμένη με την Άστον Κούτσερ που μετά από αυτήν το έριξε στο αλκοόλ, ενώ το 2012 είχε εθιστεί στην κάνναβη, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η σχέση της με τις τρεις κόρες της και τον πρώτο σύζυγό της, Μπρους Γουίλις.

Άλλωστε, οι κόρες της ήταν ο λόγος που αποφάσισε να «καθαρίσει» και να μπει σε κλινική αποτοξίνωση και αυτές είναι και ο λόγος που θέλησε να γράψει το βιβλίο, που για τη διάσημη ηθοποιό λειτούργησε και κατά κάποιο τρόπο, ως μέσο ψυχοθεραπείας.

Αλλά ας δούμε τις πιο σημαντικές αποκαλύψεις που κάνει σε αυτό:

Για τα παιδικά της χρόνια: Η ηθοποιός εξομολογείται πως ήταν δύσκολα και οι αναμνήσεις που έχει από αυτά, είναι να προσπαθεί με τα μικρά της δάχτυλα να βγάζει από το στόμα της μητέρας της τα χάπια που έπαιρνε. Άλλωστε, η ηθοποιός μεγάλωσε μία οικογένεια χίπιδων, όπου στην εφηβεία της ανακάλυψε πως ο πατέρας της δεν ήταν ο βιολογικός.

Επίσης, η Μουρ αποκαλύπτει στο βιβλίο πως στα 15 της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού

Η αποβολή και ο εθισμός στο αλκοόλ: Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία της με τον Άστον Κούτσερ το 2003, έμεινε έγκυος. Τότε ήταν 42 χρόνων, αλλά στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης απέβαλε. Το μωρό ήταν κοριτσάκι και θα το ονόμαζαν, Τσάπλιν-Ρέι.

Μετά την αποβολή, κλείστηκε στον εαυτό της, ενώ σύντομα κατέφυγε στο αλκοόλ θεωρώντας ότι έφταιγε η ίδια που έχασε το μωρό. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους προσπαθούσαν να κάνουν παιδί, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το διαζύγιο με Κούτσερ και τα ναρκωτικά: Το 2011 Μουρ και Κούτσερ αποφασίζουν να χωρίσουν. Η ηθοποιός αρχίζει να καπνίζει μαριχουάνα και σύντομα εθίστηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Δεν είχε πια κανένα κέφι και διάθεση για ζωή, σχέσεις και καριέρα.

Εξαιτίας του εθισμού διαταράχθηκαν οι σχέσεις της με τις τρεις κόρες της από τον γάμο με τον Μπρους Γουίλις, αλλά και με τον ίδιο. Βρέθηκαν απέναντί της και ήταν αυτός ο λόγος που την «ταρακούνησε» και αποφάσισε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης το 2012.

Η Ντέμι Μουρ εννοείται πως στο βιβλίο της αναφέρεται και στο γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, αποκαλύπτοντας πως εκείνος δεν ήθελε να δουλεύει, αλλά της έλεγε να μείνει στο σπίτι και να μεγαλώσει τις κόρες τους.

Μέχρι στιγμής, Γουίλις και Κούτσερ δεν έχουν σχολιάσει το νέο βιβλίο της πρώην συζύγου τους. Πάντως, η σταρ έχει την αμέριστη συμπαράσταση από τις τρεις κόρες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.