Ο Τζόι από τα «Φιλαράκια» αποκάλυψε τι έκλεψε από τα σκηνικά της σειράς

featured image

Ήταν ένα από τα βασικά μέλη της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας και ο ίδιος από τους  λατρεμένους χαρακτήρες του κοινού. Ο λόγος για τον Ματ ΛεΜπλανκ, τον «Τζόι» από τα Φιλαράκια, τον οποίο 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς δε σταματούν να τον ρωτούν γι’ αυτήν.

Έτσι, όταν ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, The Tonight Show κατέληξε να μιλάει για τα Φιλαράκια. Και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, αφού μαρτύρησε τι πήρε ως αναμνηστικό από τα σκηνικά όταν έριξε αυλαία η σειρά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Από το επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι που έπαιζαν ο Τζόι και ο Τσάντλερ, κράτησε τη μπαλίτσα και την έβαλε στην εργαλειοθήκη του, ενώ πήρε και τον μαγνητικό πίνακα που κρεμόταν στην πόρτα του διαμερίσματός των Τζόι και Τσάντλερ.

Βέβαια, στην περίπτωση του πίνακα εξήγησε ότι τον κατέβασε και τον χάρισε σε έναν ηλεκτρολόγο του συνεργείου, ο οποίος άλλαζε τα μηνύματα στον πίνακα, σε κάθε επεισόδιο. «Το έκλεψα και του το έδωσα. Θα μπορούσα να το είχα πουλήσει για πολλά χρήματα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.