Το τρίποντο που μέτρησε ως δίποντο και άναψε «φωτιές»

featured image

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα μεταξύ του Έσπερου και της Ένωσης Ιλίου, όπως μαρτυρά και το τελικό 68-66 υπέρ της γηπεδούχου. Ωστόσο, αυτό που «σημάδεψε» το παιχνίδι για τη Β" Εθνική Ανδρών, ήταν μια φάση 4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Εκεί, με το σκορ στο 67-67, ένας παίκτης των φιλοξενούμενων έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή, επιχείρησε το τρίποντο, βρήκε στόχο, αλλά ο ένας εκ των διαιτητών το μέτρησε ως δίποντο. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας του Ιλίου.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο του Έσπερου για την άψογη φιλοξενία του και να ευχηθούμε καλή συνέχεια. Μετά την αναμέτρηση με τον Γλαύκο αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε ξανά με την διαιτησία. Είπαμε να παλέψουμε όλα τα ματς με κάθε αντίπαλο μέχρι τέλους, ακόμη και αυτά τα ματς που έπρεπε να παλέψουμε εναντίον όλων όσων εμπλέκονται σε μια αναμέτρηση, καθώς εμείς κύριοι στην Ένωση Ιλίου έχουμε μια αξιοπρέπεια και μια αγάπη για το άθλημα που θέλουμε να το βλέπουμε να προχωρά, όμως όπως έχουμε αναφέρει δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας πατήσει την αξιοπρέπεια», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου.

Στην οποία προστίθεται: «Είπαμε να μην ασχοληθούμε, όμως δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε, καθώς στην αναμέτρηση με τον Έσπερο και ενώ η γηπεδούχος ήταν μπροστά 67-64, ο αθλητής μας Δημήτρης Τσακίρης ευστοχεί τέσσερα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη σε τρίποντο ισοφαρίζοντας, κάτι που όλοι το είδαμε καθαρά ακόμη και οι τυφλοί, εκτός από τον κύριο Ουσταμπασίδη τον οποίο πιθανό να τον τύφλωνε εκείνη τη στιγμή η εντοπιότητα ή η μη ικανότητα, χρεώνοντας το καλάθι ως δίποντο και ουσιαστικά αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ρωτάμε λοιπόν τι είδε ο κύριος Ουσταμπασίδης;

Δείτε το βίντεο για να κατανοήσετε κι εσείς τι ακριβώς είδε γιατί ο κύριος Ζιώγας σηκώνει για τρίποντο και ο κύριος Ουσταμπασίδης για δίποντο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.