Γυναίκα παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή και τώρα φοβάται ότι την άφησε έγκυο

featured image

Γνωρίστηκαν το 2014, έβγαιναν για αρκετό καιρό και όταν αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, η Αμάντα και ο Τζακ παντρεύτηκαν.

Γυναίκα παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή και τώρα φοβάται ότι είναι έγκυος - Εικόνα 2

Στις παμπ η Αμάντα του παράγγελνε ρούμι, από σεβασμό, παρόλο που ο Τζακ δεν μπορούσε να το πιει. Στο γάμο τους, δεν μπορούσε να φορέσει ο ίδιος τη βέρα του. Για αυτήν την περίεργη ιστορία αγάπης μίλησε η 45χρονη Αμάντα Τιγκ, στην ιρλανδική τηλεόραση, όταν αποκάλυψε το γάμο της με το φάντασμα ενός πειρατή.  Το φάντασμα του Τζακ, ενός πειρατή που έζησε τον 18ο αιώνα στην Αϊτή, «εμφανίστηκε» πρώτη φορά στην Αμάντα το 2014.

Γυναίκα παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή και τώρα φοβάται ότι είναι έγκυος - Εικόνα 3

Σύμφωνα με την ίδια, το φάντασμα μοιάζει με τον Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Τζακ Σπάροου. Από τότε άρχισε να αισθάνεται την παρουσία του συχνά και σταδιακά άρχισαν να «μιλάνε» και να γνωρίζουν ο ένας καλύτερα τον άλλο. Δύο χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, παντρεύτηκαν γιατί η Αμάντα ήθελε να επισημοποιήσει τη σχέση τους, και να μην περιορίζεται στο «περιστασιακό σeξ». Η γαμήλια τελετή έγινε σε σκάφος, σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Ιρλανδίας, προκειμένου να είναι «νόμιμος» ο γάμος.

Τη βέρα του Τζακ την φόρεσαν σε ένα κερί, το οποίο αντικαθιστούσε την παρουσία του κατά τη διάρκεια της τελετής.Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, πρόσφατα νόμιζε πως είχε μείνει και έγκυος. Ο Τζακ της είχε πει, βέβαια, ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, ωστόσο η Αμάντα επισκέφθηκε το γιατρό της έχοντας όλα τα σημάδια μιας εγκυμοσύνης. Τελικά, η Αμάντα έμεινε με το άγχος, και το τηλεοπτικό κοινό εμβρόντητο.

Γυναίκα παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή και τώρα φοβάται ότι είναι έγκυος - Εικόνα 4

Γυναίκα παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή και τώρα φοβάται ότι είναι έγκυος - Εικόνα 5

[newsbomb.gr] [dailymail]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.