Πατέρας γροθοκόπησε στο κεφάλι και σκότωσε τον 1 έτους γιο του και η μητέρα του αγοριού κοιτούσε αδιάφορη

featured image

Σοκ και φρίκη προκαλεί η δολοφονία ενός μωρού από τα χέρια του ίδιου του του πατέρα.

Η μητέρα του αγοριού, η 20χρονη Jaimie Howard, αδιαφορούσε τη στιγμή που ο φίλος της, ο 21χρονος A’kym Henderson, γροθοκοπούσε επανειλημμένα τον γιο τους King στο κεφάλι.

Μετά τον ξυλοδαρμό του, η Howard μετέφερε το 1 έτους αγοράκι σε νοσοκομείο της Georgia το πρωί της Παρασκευής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατό του.

Ο Henderson συνελήφθη την ίδια μέρα και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μετά από έρευνα πως η μητέρα ήταν παρούσα κατά τη στιγμή της φρικτής επίθεσης.

“Ο Henderson δεν ζήτησε ιατρική φροντίδα για το βρέφος μετά το περιστατικό, μέχρι που το άτυχο αγοράκι δεν είχε τις αισθήσεις του,” είπε η αστυνομία.

Η μητέρα συνελήφθη από την αστυνομία για συγκάλυψη εγκλήματος και παραμέληση βρέφους.

Howard (above with King) reportedly told family members she wants to have the baby cremated so she can wear his ashes in an hourglass necklace around her neck

Η Howard παραδέχθηκε ότι είδε τον σύντροφό της να χτυπά το αγόρι στο κεφάλι πολλές φορές και «επέλεξε να κοιτάξει αλλού».

Το μωρό πέθανε από πολλαπλά κατάγματα και αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Το άτυχο αγγελούδι μαρτύρησε και έφυγε νωρίς από τη ζωή γιατί δυστυχώς, ο Θεός έκανε το λάθος να το στείλει σε γονείς – τέρατα! Καλό παράδεισο στο αγγελούδι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.