«Προσπάθησα να την προστατεύσω με χίλιους τρόπους, εκείνη δεν έκανε το ίδιο»

featured image

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη και για ακόμη μία φορά -μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Nomads- μίλησε για την Ιωάννα Μπέλλα και τα δημοσιεύματα, που την ήθελαν να βγαίνει με το σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη.

Κι ενώ την πρώτη φορά στο Πρωινό, που είχε πάει καλεσμένη, η Αλεξανδράκη είχε μιλήσει με καλά λόγια για την Ιωάννα Μπέλλα και την είχε στηρίξει, χωρίς αστερίσκους, αυτή τη φορά, φρόντισε να την «καρφώσει» για τη στάση της.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Στην αρχή, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε ότι της είχε στείλει μήνυμα, μόλις αποχώρησε από το Nomads, για όσα γράφονταν και λέγονταν για εκείνη και το σύντροφό της: «Έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα λέγοντας της για τα δημοσιεύματα και ότι είδα στις φωτογραφίες ότι είναι πιο διαχυτική. Μου είπε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Την είχα συμπαθήσει πολύ και όταν την “κατακρεούργησαν” στο Greece’s Next Top Model, έκανα και ένα story γι’ αυτήν. Δεν την πήρα τηλέφωνο, της έστειλα μήνυμα και ήθελα να βγάλω κι εκείνη από τη δύσκολη θέση για όλα αυτά που γράφονταν».

Ωστόσο, στη συνέχεια, φρόντισε να καρφώσει τη «Σταρ Ελλάς», αφήνοντας υπονοούμενα. «Ανακάλυψα πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη. Δεν γίνεται όλο το βράδυ να έχει μιλήσει μόνο δύο φορές μαζί του και η μία από τις δύο να είναι σε βίντεο… Έμαθα και κάποια πράγματα… Όταν ένας άνθρωπος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα, για δικά του προσωπικά θέματα, δε μπορώ να ασχοληθώ. Μιλάω για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Έχει να κάνει με όλους… Δεν θέλω να αναφερθώ ξανά στην Ιωάννα… Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατεύσω με χίλιους τρόπους. Η Ιωάννα δεν έκανε το ίδιο για εμένα… Κρίμα. Όταν κάνεις κάτι άσχημο σε έναν άνθρωπο, θα το βρεις από το Θεό», είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.