Αυτός είναι ο ζωγράφος γιος του Λάκη Παπαδόπουλου

featured image

Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι από τους σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Και όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας, κρατά χαμηλό προφίλ, ενώ είναι λίγα εκείνα που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος (ή Λάκης με τα ψηλά Ρεβέρ) είναι παντρεμένος με την ισχυρή κυρία της ελληνικής δισκογραφίας, Κατερίνα Παπαδοπούλου. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Άγγελο, ο οποίος κληρονόμησε την αγάπη των γονιών του για τις Τέχνες.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Ωστόσο, δεν ακολούθησε το δρόμο της μουσικής, αλλά εκείνον της ζωγραφικής. Οι γονείς του είναι πάντα δίπλα του και τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα. Και το ίδιο έκαναν και πρόσφατα, στα εγκαίνια της πρώτης του ατομικής έκθεσης, στη γκαλερί «Αγκάθι  - Κartάλος».

Εκεί, ήταν και πολλά λαμπερά ονόματα της showbiz, κυρίως προερχόμενα από το χώρο της δισκογραφίας. Άλλωστε ο νεαρός ζωγράφος έχει φιλοτεχνήσει πολλά εξώφυλλα δίσκων και αφίσες γνωστών καλλιτεχνών.

Έτσι, στα εγκαίνια της έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου, έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Σάκης Ρουβάς, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Μποφίλιου, η Έλενα Παπαρίζου κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.