Η θέση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου για το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων

featured image

«Απαιτείται ψυχραιμία για το πρόβλημα διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων», σημειώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε ανακοίνωσή του, στην οποία σημειώνει ότι παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις σχετικά με το μείζον πρόβλημα των πνευματικών δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα: «Ο λόγος είναι ότι η υφιστάμενη κατάσταση επηρεάζει οικονομικά χιλιάδες επαγγελματίες -πολλοί εκ των οποίων είναι μέλη μας- και μπορεί να αλλάξει σημαντικά την εικόνα της αγοράς. Ταυτόχρονα δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε και τις διεκδικήσεις των δικαιούχων πνευματικών δικαιωμάτων».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094545114-0"); });

Με δεδομένη τη θέση μας, συνεχίζει η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, «ότι πρέπει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, εκτιμούμε ως πολύ θετικό το γεγονός ότι ξεκίνησε ένας διάλογος, μετά από πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Στέργιου Πιτσιόρλα. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η παράθεση όλων των απόψεων, ο ειλικρινής διάλογος και οι καλοπροαίρετες προθέσεις μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος, κάτι που θεωρούμε βάσιμα ότι θα είναι προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων πλευρών».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.