16χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την έγκυο φίλη του επειδή του έκρυψε την εγκυμοσύνη της

featured image

Ένας 16χρονος ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε για τη δολοφονία μιας 17χρονης εγκύου συμμαθήτριάς του, της οποίας το σώμα βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στην Indiana.

Ο 16χρονος Aaron Trejo από το Mishawaka της Indiana συνελήφθη την Κυριακή και είπε στην αστυνομία ότι μαχαίρωσε το κορίτσι επειδή του έκρυψε την εγκυμοσύνη της.

Το σώμα της 17χρονης Breana Rouhselang, η οποία ήταν υπεύθυνη της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου της, ανακαλύφθηκε από τις αρχές την Κυριακή το πρωί σε ένα κάδο, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου ζούσε με τη βιολογική της μητέρα.

Aaron Trejo, 16, of Mishawaka, Indiana, was arrested Sunday for an alleged connection to the murder of 17-year-old pregnant schoolmate Breana Rouhselang. On Monday, he was charged as an adult with murder and feticide

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, ο Trejo ομολόγησε ότι σκεφτόταν να σκοτώσει την Rouhselang επί μια εβδομάδα, γι’ αυτό σε μια συνάντησή τους κρατούσε μαχαίρι έτσι ώστε το κορίτσι να πεθάνει γρήγορα. Στη συνέχεια έβαλε το σώμα της και το σώμα του αγέννητου παιδιού της σε μια πλαστική τσάντα που κρατούσε μαζί του και πέταξε το τηλέφωνό της σε ένα ποτάμι.

Breana

Ο Aaron σχεδίαζε να σκοτώσει την Breana και το μωρό την τελευταία εβδομάδα κι δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Αφού έβαλε το σώμα της άτυχης 17χρονης στον κάδο, έριξε το τηλέφωνό της και το μαχαίρι του στο ποτάμι.

Breana and her father, Dave, taken the last time they saw each other on November 17

Μια νεκροψία επιβεβαίωσε ότι η νεαρή πέθανε από πολλαπλές πληγές που της προκάλεσε το μαχαίρι, ενώ το μαντίλι της ήταν δεμένο τόσο σφιχτά που της προκάλεσε στραγγαλισμό.

Η μητριά της Breana, η Nicole Rouhselang, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Κυριακή ότι η Breana ήταν περίπου έξι μηνών έγκυος τη στιγμή του θανάτου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.