ΒΟΜΒΑ: ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Ο ΣΚΑΪ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

MEDIA/SLIDER by

Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Η δέσμευση της περιουσίας και των προσωπικών λογαριασμών του Γιαννη Αλαφούζου, φαίνεται ότι δημιουργούν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα στο αφεντικό του ΣΚΑΙ.

Αυτό προέκυψε από τον έλεγχο Πόθεν Έσχες, που ολοκληρώθηκε σημερα και αφορούσε τους τέσσερις υπερθεματιστες στον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τεσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι ελεγκτές διαπίστωσαν οτι ο κ. Αλαφούζος, προσκόμισε στοιχεία που δυστυχώς για εκείνον είχαν δεσμευτεί με απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη (οι φίλοι τον αποκαλούν και Πάνο) Αθανασιου. Με απλά λόγια το αφεντικό του ΣΚΑΙ βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα τεράστιο προβλημα, αφού μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα πρέπει να βρει 44 εκ. ευρώ, τα οποία δεν θα συνδέονται με τους δεσμευμένους λογαριασμούς. Πέραν όμως του συγκεκριμένου προβλήματος, κάποιοι λένε ότι από τον έλεγχο πόθεν Έσχες προέκυψαν και αλλά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη οικονομική κατάσταση του φοροφυγά Αλαφούζου. 

alafouzosΟι επόμενες ώρες αναμένονται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο οτι τόσο οι υπερθεματιστες, οσο και οι επιλαχόντες θα φροντίσουν να αναδείξουν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αλαφουζος. 

Eάν ισχύουν τα παραπάνω, την άδεια θα πάρει πιθανότατα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είναι και ο πρώτος επιλαχών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*