ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ: “Γιατί έτσι δουλεύει το μάρκετινγκ…”

GOSSIP/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by
Η ανάρτηση της Άντζυ Σαμίου έχει ως εξής:
Λοιπόν ακούστε! Ξέρω πολύ καλά πως λειτουργεί ο προσηλυτισμός, η κατήχηση και το μάρκετινκ ! Τα έχω ζήσει στο πετσί μου και δεν μασάω σε μπουρδολογίες και ευφυολογήματα “αγράμματων τίποτα” που απευθύνονται σε ομοίους τους για να αποκτήσουν αξία και εξουσία!

 Μαζεύω ψυχές λέει ο μπουρδολόγος εγωπαθής φασιστάκος …. γέμισα πλατείες λέει το ψευτοεγώ του μήπως και ψηλώσει το μπόι του …. Προκαλεί για να ακουστεί το όνομα του και να γίνεται ντόρος, έστω και αρνητικός, γιατί έτσι δουλεύει το μάρκετινκ!! Πες πες κάποιοι θα σε πιστέψουν και θα μπουν στο παχνί σου…. Κάπως έτσι ξεκίνησε κι ο Χίτλερ και στο όνομα του έκαιγαν ζωντανούς ανθρώπους…. Μη πιστεύετε ότι ακούτε επειδή περιέχει και μερικά πραγματικά η ιστορικά στοιχεία, γιατί έτσι γίνεται…. μπερδεύεις λίγη αλήθεια με πολύ παραμύθι και καλυμμένα ψέμματα , κι έχεις εξασφαλισμένο ένα κοινό που θα μασήσει και θα πιστέψει σε ένα δήθεν όραμα!antz

Σήμερα χωρίς κόμματα, χρώματα, δόγματα κι αύριο δοξάστε με κι ακολουθείστε με! ΠΟΥ; μα που αλλού; στα δικά του συμφέροντα και όχι τα δικά σας! Χέστηκε για τα δικά σας συμφέροντα ο τυπάκος που διαχωρίζει με μίσος τον άνθρωπο από τον ανάπηρο και τον ομοφυλόφιλο … δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες, γιατί θέλει μόνο να “τραφεί” και προκειμένου να τον “ταΐσετε” θα σας υποσχεθεί ότι θέλετε να ακούσετε, μέχρι να πετύχει το σκοπό του! Συνέλθετε μερικοί και γυρίστε στην πραγματικότητα , γιατί ότι τώρα φαίνεται αθώο, αύριο θα είναι καταστροφικό!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*